Iubirea dată de la Dumnezeu

Iubirea dată de la Dumnezeu se-mpletește cu văzduhul și s-așază pe aripile lumii. Nu se forțează. Și nici nu se caută scormonind în adâncuri. Vine singură, într-o zi, și își așază tălpile pe inima ta. Doar pe-a ta. Și, de cele mai multe ori, nu mai pleacă niciodată…
Ce-i de la El , are zbor precis. Nu se izbește în picăturile de ploaie. Nu se rătăcește și nu se-amestecă cu pământul ori vântul. Nu se ascunde în scorburi de copaci și-ndură iarna geroasă a vieții. Dacă se-amestecă cu ceva sau își caută haine, atunci nu-i de la Dumnezeu. Și nu-i pentru tine.
Iubirea dată de la Dumnezeu nu curge. Și nu respiră normal. Suflă doar pe jumătate. Până-ți găsește inima. Și odată găsită se formează întregul. Întregul tău. Întregul lui. Întregul lui Dumnezeu.

3 gânduri despre „Iubirea dată de la Dumnezeu

 1. Cat de frumos ai descris iubirea divină.
  Cu adevărat, ce poate fi mai mangaietor decât sa știi ca Dumnezeu trăiește în inima ta și dacă îl lași, va face pentru tine lucruri la care nici nu gândești. Iubirea Domnului e asemeni unei torțe olimpice așezată în adancul ființei sufletului omenesc. Ea nu se stinge niciodată. Lumina ei ne descopera cerul interior și ii da strălucire.
  Fii binecuvantata, suflet frumos! 🤗

  Apreciat de 1 persoană

 2. Toti oamenii nascuti vreodata pe pamânt din Femeie, sunt rezultatul nemerginitei dragoste a lui Dumnezeu exprimata în Cuvântul întrupat în Fiul omului Hristos.
  Fii binecuvântat etern, alaturi de cei dragi, Suflet minunat si elevat !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s