About last night…

Aseară am fost într-un club. (Primește și d-ăștia mai mari, desigur!🤪).
Nu, nu m-a invitat nimeni! M-am autoinvitat. O săptămână la rând s-a rugat fiică-mea s-o las să iasă la petrecerea asta. Și tot o săptămână la rând i-am răspuns că nu-i pentru ea, că-i clasa a VIII-a, că încă e mică, că are timp, că…, că… Abia în ultima zi din săptămâna aia, nu știu ce mi-a venit și i-am zis că poate să meargă doar dacă merg și eu. Am spus asta convinsă fiind că n-o să fie de acord. Și c-o să renunțe. Dar, spre mirarea mea, i-a convenit. Și, cu armura mea de așa-zisă polițistă, alături de prietena mea, aseară, în jurul orei 21.30, am însoțit domnișoarele la club. Am mers în urma lor ca-n filmele americane. Să nu râdeți! Când ești mamă, nu știi ce devii peste noapte!
Am ajuns acolo. Totul părea la locul lui până când au început ospătarii/barmanii să aducă comenzile la mese. Stalinskaya cu suc de mere, Balantines cu Cola, Corona Extra și câteva sucuri. Cam astea stăteau pe mese. Copiii ăștia prezenți n-aveau mai mult de 16-17, hai 18 ani. Printre ei erau și mai mici de-atât. Muzica răsuna în boxe. Dansul le încurca pașii, iar amețeala începuse să prindă contur. Nu, nu vin din Cretacic! Știu să mă adaptez, știu că lumea a evoluat. Dar, la fel, mai știu cât de multe pericole sunt și cât de mult contează ca noi, mamele, să discutăm cu copiii noștri. Să le spunem că nu-s mai interesante/interesanți dacă în paharul din mână stă vodcă amestecată cu suc de mere. Sau nu-s deloc mai mișto fetele care aleg să vină cu decolteuri adânci sau fuste foarte scurte. Cel puțin, nu la anii ăștia! Dacă vreți să fiți interensanți/e, fiți voi! Nu beți până dați pe-afară( am văzut asta)! Dați pe-afară cu ceea ce sunteți voi! Nu vă mai lăsați influențați de prieteni, de cei din gașcă! E ok să nu acceptați, e ok să fiți diferiți! Dacă 5 își iau Corona, tu, copile, ia-ți doar ce vrei tu( sper să vrei altceva)! Nu lua ce vezi sau ce îți spun cei de lângă tine!
Fetelor, frumoaselor, dragelor, vă rog, nu mai dansați pe melodiile alea scârboase! Voi sunteți finuțe, delicate, deștepte… Clipele nu-s făcute pentru… uragane, șuruburi și cuburi…

Publicitate

Un gând despre „About last night…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s